Om Chicida

Student, kvinne, feminist? javisst! Har lett for å la meg begeistre, spesielt for fine ting som mennesker, språk, bilder og musikk. Litt ekstra glad i musikk som er funky og innebærer fine ord satt sammen til Rytmisk Aksentuert Poesi.

Siddis dialekten er familie og vil alltid være der i tankene mine, men mine kjærlighetsaffærer med språk fra Den Store Verden har ført til at Bokmål har truet med skilsmisse.  Et langdistanse ekteskap krever hardt arbeid, så denne bloggen er min form for parterapi.

Samlivstips og andre kommentarer er velkomne i kommentarfeltet eller til chicida.banana@gmail.com

Advertisements

4 Responses to “Om Chicida”

  1. Blogging er en utmerket form for samlivsterapi med bokmål, skal jeg si deg! Jeg er litt motsatt situasjon; jeg prøver å finne mitt London i Oslo :)

  2. ooo, lykkes du? jeg kommer til å være i samme båt snart nemlig, flytter mest sannsynlig til Oslo i løpet av året og vil veldig gjerne finne litt London i hovedstaden. litt Berlin, New York, Dar es Salaam, Esfahan og Tokyo hadde heller ikke vært å forakte :)

  3. Jeg har ikke funnet London i Oslo enda. Ikke har jeg funnet Praha heller. Men jeg finner i alle fall nye ting. Som barn på gatene. Det så jeg ikke mye av i London!

  4. uff da. en bit av dar es salaam, men ikke en av de gode sidene. häper du finner ditt Oslo til slutt, med litt London, litt Praha og litt av andre steder som er fine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: